Spass mit Pferdchen?? :pppp

Letar inspiration bland bilderna. just nu känns det att ja skulle kunna säga så mycket att det blir ingenting?? ni vet som när man har JÄTTE mycket läxor och man bara tar en tupplur istället. 
 
MEN i alla fall hittade jag den här skojiga bilden. 
För att öva inför tyska nationella provet hängde jag på tyska forumet för typ 12-16 åriga tjejer :) gosupermodel. Där pratade jag med en tjej och jag förstod ingenting så då vände jag mig till my lord savior google translate
HAHA ok?? aja :) hehe kul med hästar :) 
 
KÄNSLOR då, eftersom T efterfrågade det. & hon har ju magmigrän så då får man ju ställa upp xD
vad är ens känslor? xD ja känner_ att jag vill ha massa massa massa växter. Min farmor fick en jättecool stört blå orkidé när hon fyllde 87 förra veckan, jag blev jätteavis. 
 
Peace
/DigiLuxury

"motherfuckers im back" - Jeppe Johansson


surprise bithches ;D
 Ellen -.- plojare

De var min kväll igår, hur var eran? beskriv med ord, bilder eller modern dans. 

idag har jag varit på museum med min mama och nu har jag kollapsat i towes säng :-) livet på en pinne :-) hon äter riskaka med gräddfilssmak. 

dagens fråga till läsare och skribenter: villen komplimang blir ni gladast av att höra? 

//DigiLife

"Haha va"

Halloj
allt e så PLOJ
JAG FÖRSTÅR INTE MIG SJÄLV. Men d är ok. D e väl sånt som händer. Lite förvirring i vardan bara, skadar nog ingen.
Har börjat prata mer med mig själv, som ett ständigt dagboksinlägg jag läser högt om jag e ensam. Dvs när ja nt har min iPad och kan snapa ngn, dvs när jag är ute. Idag ropa jag OJOJ VAD HÄNDER HÄR till en unge och hans antagna pappa såg rädd ut. D e så lätt att höja rösten om en redan r igång liksom. Ibland tänker jag att jag e galen men jag vet att om tanken slår en så är man inte det. 
Förövrigt känner jag att jag inte ORKAR tråna, jag känner bara HAHA VA. d e mitt liv i en mening just nu: "haha va". Liksom vem pallar älska ngn mer än sig själv! Vem pallar tatuera in ngn annans namn, vem orkar bli generad när den gillar din bild, vem orkar vara FNISSIG OCH GULLIG, vem orkar HÄVDA SIG, jag vill inte bara va 
älskad. Jag vill knarka.
towe
 
Upp