bbästta bbbbeyyoncE

hold up
freedom
all night
formation
sandcastles!!
 
men tycker typ alla e i nivån med de som var bäst på hennes förra:OOOO jag vill bara ha 1. helg  2. mina gäris och då ska jag dansa till detta magiska:D 

Men vad har du i ansiktet

Heeeeej!
Fredag! Mamma steker dumplings och förfesten är hos Linn👍 Sen bär det vidare till konstfacks fest där jag ska grabba tag i någon snygg 25åring konstsnubbe och dra hem till hans lägenhet i bandhagen och ha halvbra sex! Kanske! Det första iallafall! HUUUR förbereder man sig för en sån här kväll?!?!?! JOO man gör en ansiktsmask!
Jag sminkar mig inte men kompenserar det med tex ansiktsmasker!
 
Havregryn är nummer ett. Det var Lisa som tipsade om detta då hon sett på youtube en tjej som gör denna grej och tjejen hade haft massa problem med sin hy och allt försvann och mm!! Man tar en näve havregryn i sin lilla hand, man står i köket, sedan går man till badrummet och stoppar handen under rinnande ljummet vatten, handen är fortfarande knuten! Man låter liksom lite vatten sippra in mellan fingrarna så havret blir fuktigt! Om man vill ha en scrub feeling. Annars kan man ta mer vatten så det verkligen blir blött! En smet, och lägga smeten som en mask. Iaf det som händer när havret blir blött är att det blir alldeles mjölkigt!!!!!! Vet inte hur jag ska förklara det bättre, en jättehärlig mjölkig vätska:) att få gnida in huden i denna mjölkiga vätska är helt underbart!! Havregryn innehåller massa bra grejer!! Det lugnar och läker och rengör och suger upp smuts. Så du småskrubbar det här mjölkiga gojset över ansiktet och sen klart, tror inte ens jag brukar behöva ta ansiktskräm efteråt. Detta kan och bör nog göras varje kväll för ultimata resultat! Huden blir jättemjuk<3 och!!! Blött havregryn luktar SÅ GOTT!! Vet inte hur jag ska förklara lukten men tänk typ gröt:pp
 
Ofta tar jag havregryn och honung som en mask, och ibland bara honung! Honung! Mjukgör! Ger fukt! Ofta tar jag honung havregryn och lite yoghurt! För yoghurt lugnar och stramar åt lite, ger lyster och får igång blodcirkulationen. Sedan kaffesump! Så så så finkornigt, luktar gott och det rengör och motverkar åldrandet:)<3. Som scrub alltså tillsammans med lite honung för att binda. honung yoghurt kaffe havregryn är basen, ibland bara nåt, ibland alla fyra. Jag toppar med lite gurkmeja, det är antiflamatoriskt så det lugnar och typ ljusar upp huden, och sen arganolja! För det ger elacitet, jättemycket glow och är bra för anti-aging (fina linjer) :D. Ibland rör jag ner nån annan olja, ibland så tar jag bara olja och gnider in i huden och sen med en blöt varm handduk drar jag bort oljan försiktigt. Så: olja, yoghurt, havregryn, honung, kaffesump! Mina ess! men om jag bara fick välja nåt skulle det vara havren<3
 
På bilden har jag finrivit gurka, blandat med mycket honung, lite yoghurt och lite gurkmeja (om man tar mycket av gurkmejan blir man väldigt gul och jag ska ju ut ikv), och många droppar arganolja.
 
Min hy är normal och väldigt bra! Så kan inte säga så mycket mer än att jag blir mjuk och len och får väldigt mycket lyster när jag håller på med detta! Och det är ju nice, men det är mest så himla kul att 1. röra ihop ingredienser till härliga konsistenser och 2. Ro om sig själv<3 Det mår man jättebra av. 
 
Idag blötte jag först en handduk i asvarmt vatten som jag la över ansiktet, gjorde det några gånger, så mina porer öppnades! Och det är så skönt! Sedan skrubbade jag ansiktet med kaffesump och honung, och lät det sitta lite. Sen sköljde jag av det och tog på masken och lät den sitta över en timme! Gurkan o allt torkar så det sitter på jättebra! Sedan blöter jag handduken igen och liksom drar av masken. 
 
Min andra bästa grej! Förutom havregryn, blålera! Om du är i skärgården eller nånstans där det finns blålera i sommar så ta med dig hem!! I en väl sluten plastpåse. Underbar lermask! Jag och mina vänner har lagt lermask åtskilliga gånger under året och jag vet inte riktigt vad det är i lera som är så bra...men det kostar jättemycket att beställa så det är verkligen en lyxgrej<3 Och huden blir a blessing. Tänk också, att jag kan slänga leran i min byrå som är helt torkad för att jag varit dålig på att förpacka den, för att jag snart snart snart kommer vara vid havet och ta ny!!!!!!!!!!!
 
Vi ses i dimman kram Ellen:-*
Upp