LA VIDA LOCA!!!! IT TASTE SOOOO GOOOD!!!!

Hej bloggen!! varma hälsningar från varma spanien. Sanja ligger i sovrummet och går då och då och spyr, ja ligger i bäddsoffan o hör hennes stackars små kräkljud:( den tjejen mår inte bra asså. Min andra tjej fick jag med ut efter mycket strul, vi åt äcklig tapas, jag drack tinto de verano, men sen behövde hon också hem och sova. Ah tjejer! Skärp er. ER tjej vill ju strosa på gatorna och carpa skiten ur den här staden innan vi ska åka vidare (imorrn). JAG VET, jag kan ju strosa runt själv…jag borde…istället tog jag upp datorn för första gången på hela resanxD (fråga mig inte varför jag tog med mig den) (datorn och två långklänningar i typ ylle?!? har en bild av mig själv att jag är en jävel på att packa rätt men det stämmer verkligen inte!!!). Igår var vi på olika barer, men allt är ett blurr. Man får ölen i små glas som kostar 1€. Alla röker gräs här. Killen vera drog hem med hade ett helt rum åt hans marijuana. Och det hängde marijuana från taket…jag sa åt henne att hon skulle fotat?!?! tröttsamt med folk som inte fotar…och veras bästis här, hon har blivit ihop med en lärare på deras skolaxD. Det här är VÄRSTA stora hemligheten, men tänker att ni inte på något sätt skulle kunna tjalla till folk på deras skola?? hehe. Iaf den här läraren ville röka igår, och sen berätta han om att han odlar på hans ”family’s countryside”, ”between the orange trees”. Jag skrattade så mycket. Men hans mamma visste tydligen, hon hade provat själv men hon tycker inte det är så najs. OBS den här läraren är typ 40, med skägg och flintskallig. Det var så kul bara haha. Jag ba do u want?? och han ba ”yeah a little bit”. Blev så förvånad. Som sagt, alla röker här, men jag från stockholm tycker det är kul…Han berättade om att han brukar röka när han kommer hem från skolan för att relaxa. Jag sa till sanja: Jag förstår nu vad hon ser i honom! och sanja svarade ”e du sjuk”. Det är vackert här. Små små gränder och gator i kullersten. Det dyker upp små små torg mellan gränderna, med ett litet cafe och där sitter folk och dricker kaffe och jag känner ba hahahaha vaaaaaarföööööööör bor man i sverige. Kylan. Det är så idiotiskt. En vardag här istället för hemma skulle vara mycket bättre. Försöker komma på vad jag gillar med kylan men det är så svårt. En tjej som jobbade på en bar igår var svensk. Hon kom när hon var tjugo och nu var hon trettio. Tio år! Jag frågade om hon skulle bo här föralltid och hon ba  ”vet inte men….” ”jag har bott här hela mitt vuxna liv”. Kanske är det jag;). Nä jag ska väl rulla en och klämma mig ner på vår franska balkong. Stackars sanja! Jag vill aldrig komma hem!

digiE

 

mammorna och papporna jag aldrig hade

"Den ledsna jobbtjejen"
Jag är ledsen å ska jobba. Först kände jag ba snälla Gud låt mig slippa nu va, nu när jag bara vill ligga still o titta upp i taket o känna tårarna rinna ner i öronen, lite andrum åt ledsamheten, lite kvalitetstid så jag kan trösta den här ledsna kroppen. MEN det finns inga gråtpauser, man måste jobba. man måste leva:) Nä men det är faktiskt både fint och rätt att göra allt det vanliga larvet men på ett ledsamt vis. Åka tunnelbana, gå den där sträckan, låsa upp å byta om med en suck och en tår som fastnat i de undre ögonfransarna. Alla känslor i alla situationer, hur ska det annars vara. Plus det är väl ändå ett sätt att avdramatisera de tunga känslorna, och det kan ju vara skönt o känna att man klarar till exempel jobb fast man mår dåligt (men det vet jag att jag gör...). Så TACK Gud!? (och min praktikant kommer inte så slipper hålla en god min framför henne iallafall). Hur mår du Towe<3 Tror jag ska skicka lite ledsna snaps till dig nu...

Hejdå<3 puss och kram ses på stan<3

Klart slut avskaffa rut!!!!!!!

Byee Fuckersš //digiE

EDITE: Jag är medveten om att texten är jättestor och ful på datorn men det är blogg.se som beter sig

 
 

SE HIT!

Hej kära jordbor,
Vi har lekt fram en ny design på bloggen; gett den en digital touch! 
 
Som ni kanske märkt har vi nu lagt till kategorier! Dessvärre finns det inte något i dom ännu (det tog så lång tid att välja färg på rubriken), men det kommer! inom kort! 
 
Vi har även tagit bort länkar till inaktiva bloggar och bloggar med lösen (suck n00bs) och ni är några i riskzonen (skriv!) (saknar er!).
 
Vi båda befinner oss i en inspirerad tid, det är mycket på gång nu som vi förstås inte kan avslöja än, men det känns spännande. Som en ny speluppdatering nivet #digital
 
Fortsätt kommentera och gilla #digital #AndAlsoIRL
 
over and out
DigIT och DigiE
 
Upp