Heldag på Östermalm!

Hej bloggen! 
Digis sitter vid Strandvägen och har haft en dag på Östermalm. Ärenden, fika på brillo med Alex å Sigge, sen ett möte på Dippan. Ny afternoontea-meny där! Tips! 
Vi har spottat: Andreas Johnson och Johan Ulveson! Vi funderar över vilka andra vi kunde spotta. Tex haff! Att det vore än mer roligt, under vår dag på Östermalm. 
Vi har pratat om: att känna att man måste bevisa för sin väninna att den man haffar verkligen vill ha en, och att det inte var en slump. Vi undrar över hur man ser skillnad på när han spelar svår och när han är så intresserad att han inte vågar skriva. För övrigt funderar vi på att flytta till Malmö och umgås med Oskar och hans skejtare. 
Men i Stockholm blir vi sjukt inspanade! Och vi ställer oss frågan om det är för att vi stirrar på dom först, ser konstiga ut, eller om det är för att vi är drop dread gorgeous. 
Vi har varsin flaska vatten i handen, och diplomats croissanter i magen. Stockholm i hjärtat, och våren i lungorna.
Vi är inte ledsna över att vara singlar. NEJ! Trots vår raka väg mot förälskelse. DigIT ska på dejt med den hon förbannat på bloggen tidigare, digiE är i väntans skede. Väntan behöver inte vara en sorg för att det inte hänt än! Tror man på universums makt så vet man att det kommer hända. Såhär mycket tänker vi på honom! och därför tänker han på oss! Det är så!
Digis over and out


And single and fabolous 


And also little bit in Love 


And Very warm from sun 


Almost digidrunk


Over and out 


#1 - - Ellen :

Vi kanske kunde haft lite större textxD

Upp