Skapa julbloggningscontent

 God jul!!! Köpte precis en gran! Har ingen tid att pynta den, julstressen!!! Idag köpte jag min sista julklapp! En dyr inbunden bok till mamma, jag har skämt bort henne som fan den här julen men det är lilla mamsen värd...inne på akademibokhandel läste jag baksidan på therese lindgrens nya bok och det stod att hon inte hade gjort några medvetna val tills hon var 25 år gammal. Tyckte det lät lite märkligt men ändå skönt, ja allt är skönt som indikerar att man som 20nånting inte behöver åstadkomma eller göra nåt speciellt. Man gillar ju anekdoter om människor som typ legat på soffan och haft samma jobb tills dom var 30, samtidigt som man säger till själv att man ska vara tvärtom. Jag ska göra allt eller hata mig själv! En gång läste jag en tråd på streetgäris där en tjej beklagade sig, hade ångest över att hon inte hade börjat plugga direkt när hon slutat gymnasiet, att det kände sså jobbigt att alla var klara med sin utbildning när dom var 23. Och så fick hon tröstande kommentarer, varav en sa att det är ju ingen fara om du är klar när du är 27 istället för 23. Den tråden gjorde djupt intryck på mig:( Säg en sak som är bra med att vara 20 år 2017. Allt är dyrt och svårt. Och prestationer och krav. Blev liksom impad och inspirerad av den där serien på svt edit om utbrända unga tjejer. Det kanske är nyårsmålet för 2018, bli utränd!! Duktig tjej! Men tur är att jag älskar min mamma jättemycket, behöver aldrig flytta hemifrån!! Kan bara sitta i soffan med henne och mysa! 
 
Förutom min mamma skämmer jag bort mina småsyskon. Brände typ 500 på träpussel som kan låta, briotåg till jovis, osv. Men det är ändå härligt, jag gillar grejen att köpa till få men dyrt! Istället för för några år sen när jag köpte till hela släkten med en budget på typ 70 kr styck. Så fick stackarna typ choklad från söderhallarna eller ett par happy socks:(. Den sista jag skämmer bort ordentligt i jul är mig själv! Igår köpte jag ett bar byxor från hope igår för 2500 kr:D Men det är öppet köp till 31 dec så kanske tar jag mitt förnuft till fånga tills dess! Förmodligen inte!
Den finaste jultraditionen, mina och towes julkort, kom iväg i veckan! Så mycket kärlek nerlagt i dom, många kort blev romantiska, rosa, bokmärken, silverband och glitter, men det är så svårt att inte hamna där! Julkramar och julpussar från digigirls, singeltjejerna, bacardi bitches, tomtarna!! Ja tomtarna är vårt senaste smeknamn på oss själva.
Andra saker som hänt; Sanja har en ny jacka som gjorde mig så avundsjuk att jag grät, Linn har flyttat till tensta, lisa har kommit hem från köln, jag har klippt håret, skärholmen har varit dimmigt!
 
Fan att man är så stressad, hinner inte skriva! Hinner inte se klart love actually, hinner inte pynta granen, hinner inte bada länge, hinner inte fixa storleken på bilderna. Nu ska jag duscha snabbt och så ska jag fira mamma ikväll! Hon ska få jättevackra champagneglas av mig!!
Puss och julkram från den lilla söta tomtetjejen Ellen
digilife | |
#1 - - Towe:

Skitfint

Svar: 😘😘
digigirls

Upp