Ett självgott försök till frid och förlåt/bakisångest i sin renaste form

Eftersom jag inte vill störa någon, eller tvinga någon att prata med mig, ber jag om ursäkt här. Du har ju dina sorger och det här är så himla självgott ja jag vet, här kommer jag och vill ha förståelse och förlåtelse, men det är åtminstone min blogg och du behöver aldrig aldrig svara på det här även om du skulle råka läsa det! Hoppas att kanske kanske du läser det ändå. Jag vill bara säga att: Jag. Skäms. Ihjäl. Så att du vet! Att så jobbig som jag var igår vet jag om att jag var och det står jag inte alls för. På ett plan står man ju för allt man gör, det måste man ju, ta konsekvenser å sådär, men jag föraktar mitt egna beteende. Usch det var bara en skyddsinstinkt att vara så... vad ska jag ens kalla det, störig? Stökig! Okänslig! eftersom jag är så rädd att bli 
Ratad 
Hatad
Så jag är störig! Stökig! istället, så att jag blir oomtyckt för att jag själv bestämt det, snarare än att du skulle avsky mig när jag bara varit mig själv! Om du fattar:) Å du bara kollar ner i din telefon och är så artig och lessen och jag försöker bara förmedla ALLT E OKEJ MELLAN OSS VISST men eftersom vi aldrig pratar råkade jag säga det framför alla istället och det var så himla DUMT, för då lät det ironiskt men jag menade det verkligen! Inte som att du kunde säga nej inför alla heller. Visst är det okej mellan oss?!? Gud jag önskar jag kunde skicka iväg en snap å fråga dig det, jag är ju nojigast i hela Svealand; drömde en mardröm om att du sa att jag suger haha. Men tror inte du ens pallar se mitt namn typ :0 och jag fattar det! Om det är så! Jag ska hålla mig undan! 

En sommardikt och mål:
-Vara ödmjuk och diskret
Droppa den taskiga humorn
Värdesätta integritet- 

Så när sommaren sjungit sin sista vers, ska jag finna ro i tanken på tiden då mitt största problem var tex utebliven integritet! Tänka att tänk! Så bra att jag inte har gjort samma misstag om igen denna sommar!

Skål för nya fräscha hårresande misstag! 
Kramar och trevlig sommar önskar
DigIT

Upp