Girl Where do you think you’re going

(null)


Min mest spelade låt. Man kunde kanske tänka sig att min mest spelade låt borde vara någon ur albumet som mitt senaste haff visade mig, ni vet hur man håller på och sitter och minns haha. När han gått i tisdags fyllde jag på te i hans mugg istället för min egen och drack, bytte inte lakan och sov i dom en natt till och sådär, ni vet hur man håller på haha. Rimligt vore ju om jag lyssnade på Zaras: I Dont wanna shower, even tho I stink😊haha nej tycker verkligen den texten är äcklig. Ordet stink också javenne😂 "stink" ger mig mer gåshud än "moist". Men när han gått lyssnade jag på joanne i kanske tre timmar innan familjen kom hem. Skrev dagbok om verkligen ALLT han sagt till mig. Och lyssnade på joanne som sagt, glöm inte att lyssna på joanne när ni kommer hem. 


Jag tyckte aldrig om att analysera föreställningar på teaterteorin och det gav mig f eller om det var ett e kanske, nu tycker jag inte om att analysera låtar heller men den här gången så behöver jag inte få ett ICKE GODKÄNT för det! Om du kommenterar ICKE GODKÄNT på detta inlägg kommer jag att blocka dig. Här e ju mitt lilla rum😊där jag kan vara den kärring mot strömmen som jag alltid varit😊Här kan jag presentera en låt och inte behöva dra en lång analys. Jag behöver inte ens bry mig om att berätta om låtens innebörd, jag behöver inte ens ha googlat vad låtskrivaren tänkte, jag kan bara egocentriskt berätta att jag tycker om en mening från låten och att resten av texten har jag inte ens registrerat. Här kan jag nu presentera Lady Gagas "joanne" och skriva: är det inte kul att den låten jag lyssnar mest på är en sentimental och ganska sorglig radda där gaga upprepar "where do you think youre going?" "Where do you think youre going girl?" "Where do you think youre going?" "Where do you think youre going?" "Where are you going?" "Where do you think youre going girl?"? I ett tempo som puttrar på så bra utan störande upp och ned-gångar att man kan ha den på repeat, i flera timmar. Hela vägen hem på bussen, när man springer uppför trappor mot ett tåg man missar, när man står på perrongen och ser snopen ut, då kan man ha joanne i bakgrunden och då kan man tänka "vart e jag påväg egentligen XD hem? Ska jag hoppa på ett annat tåg som går åt ett annat håll? Vad är detta för liv jag lever, vart e jag påväg? Ärs nu kom mitt tåg som åker hem, jag vet vart jag e påväg. Tjejen, du vet vart du ska! Du ska hem😍"

Och min kloka ANALYS, inte på LÅTEN utan på MIG, är att jag inte vet vart jag är påväg. Och likt Ellen: vem jag är hihi. Eller vem faan Joanne är😂


Kramar från nån? Vet inte vem hon är haha😂digilife | |
Upp