Vem ska få ett julkort del ett

Vi provar ett nytt projekt nu! Som några av er kanske vet så brukar ju jag och Ellen, Bacardi bitches, digigirls, singeltjejerna, Missy och LN, elr hur ni nu känner oss, skicka julkort! Det börjar redan dra ihop sig. Vi brukar tänka att vi skickar till dom som varit riktigt snälla eller dom som vi vill ha uppmärksamhet ifrån eller dom som vi e kära i eller dom som det skulle bli riktigt pinsamt med för det gäller ju att utmana sig själv lite eller hur :b helst ska det vara en kombination av alla dessa kriterier. 

Så nu till min fråga:

Bör jag skicka ett brev till 35åringen som jag dejtade två gånger? Jag har skrivit om honom för längesen, ni vet poeten! Vi hade en underbar dejt och sedan en till helt okej dejt hemma hos honom, men sen svarade han inte på mitt sms och jag blev skitbutter, och när han sedan hörde av sig några dagar senare hade jag redan gått vidare. Han har hört av sig ibland sedan dess. Undrade vart jag var utomlands någonstans i somras. Frågade om min lillasyster var sjuk när jag la opp en bild på henne i min säng på ig. Nån gång skulle vi ses igen men han ställde in och nästa dag ställde jag in. Det jag inte berättat för så många är att han hörde av sig för bara två veckor sedan igen, kanske, har jag ens sagt det till dig Ellen? Jag har känt att jag inte vill ge honom så mycket utrymme i mina väninnesamtal, han har slukat så mycket tid där redan. Och han får så mycket plats ändå, på typ teve... enough is enough right... men juste, det som jag inte berättat för så många är i alla fall att han skrev till mig, och detta är kopierat och ordagrant, för inte så längesedan: 

"Bra. Vet inte om det är nödvändigt å säga men jag började dejta någon lite regelbundet efter att vi hade setts å därför var jag lite försiktig med att höra av mig till dig. Men jag tyckte det var asmysigt dom gånger vi sågs. ❤️❤️". Försiktig att höra av sig haha... undrar hur många gånger han skulle hört av sig om han inte var försiktig för jag tycker att han varit rätt flitig med det ändå... men låt mig bara kommentera detta att killar bara antar att man vart skitintresserad? Hallå XD jag svarade typ "ja det är bra själv?". Så kommer den långa förklaringen på en fråga som jag inte ställde. Hur kan man vara författare och inte ta den ointresserade hinten 🤔 Trots det tyckte jag väl det var trevligt med lite saklighet, lite uppriktighet, lite uppmärksamhet. 

Vad tycker ni? Ska han få ett kort? Om detta inlägg får mer än tre likes så får han ett kort. På det viset behöver bara en av er gilla. För de första två kommer ifrån mig och Ellen (tror jag att jag kan räkna med?!). God jul! Från digIT


digilife | |
Upp