Patent leather is a type of coated leather that has a very glossy, shiny finish. Modern patent leather usually has a plastic coating.

Köper nya svarta skor med patent läder, jag ska glänsa den här vintern!! Glansiga skor och jacka och glansiga blanka ögon!! Nya skor kanske gör mig lite gladare, lite lyckligare. Olycklig men iallafall snygg!! Man bryr sig mycket om sitt utseende när man är ledsen det tänker jag på när jag går i affärer. Men jag har inte haft pengar sen i mitten på augusti så jag tror ändå det mest handlar om det. Men känner mig ofta dum när jag köper typ en ny tröja för vem kommer se den, och ännu värre, kommer du se den? Köper den för dig fast vi aldrig ses det är så patetiskt tycker jag men jag kan inte sluta tänka så. Tycker du om dom här jeansen, tycker du om den här färgen, tycker du om när man ser sömmen såhär, vad för sneakers tycker du är snygga, gillar du sånna här jackor. Jag vet att det och att inget spelar någon roll men kan inte låta bli. Mina kläder är det enda jag kan ändra på, kan inte byta ut något annat utom det jag har på mig. Jag skulle kunna göra något nytt med mitt hår också. Men förutom det, only me. Man ska skriva om det som är jobbigt!! Idag hemma hos towe trodde jag hon skulle droppa någon jättehemsk nyhet om dig (typ att du dejtar, att du är ihop med någon) och blev så förvånad över hur starkt jag reagerade rent kroppsligt, när jag förstod att det var något "illa". Ville kräkas, och det är så det är, bara på sparlåga för att det inte är något som händer med dig, men så fort något kommer upp så är det lika brinnande som dag ett jippi!!!:)

Nu har jag behandlat den ångesten, nu kan vi gå vidare till nästa:) Nej men kände igår att allt kändes så övermäktigt och svårt, men det har släppt lite idag. Men tänkte på mamma typ, och jag tänkte på vad hon ser sig själv om typ två år, fem år. Och att saker nog ser ganska likadana ut om jag skulle fråga henne och att det måste vara så skönt. Inte så konstigt att man blir galen av att inte ha en aning om hur livet ser ut om 6 mån, ett år, fem år. Samtidigt är det ju SUNT att ha massa ångest över framtiden, livssituationen just nu, allting, för det är ju ångesten som driver en framåt:) Lite oroväckande om jag ba ALLTING ÄGER, vill ha det såhär, för det är ju på många vis såhär det alltid sätt ut. Om jag bara visste vad jag skulle vilja plugga, för det känns kul att plugga. Sen fick jag en idé att plugga engelska i ett engelsktalande land. Och försöka få med mig nån eller så, det kan ju bli så kul och bra om man typ inte känner sig ensam, eller det kan ju bli bra ändå men aa. Jag kanske borde bli bättre på att se det på den ljusa sidan, att det är så spännande att ha mycket framför sig och att det finns så många vägar att gå. Är också sugen på typ lund!! Dock att kastas in i hela studentlivet och folk känns jobbiga och töntiga:( tar tillbaka lund. eller?! och jag älskar sthlm! Nej jag vill vara här för jag älskar verkligen sthlm!!! Och allt ordnar sig (dock man måste ta beslut ingen kommer göra det åt dig!!:))

Nu orkar jag inte prata mer om saker som känns jobbiga, jag tror det finns mycket fler saker men palla!!! Nu ska jag typ ta en frukt men inte äta middag för man dricker så snabbt och det smakar så gott (ölen) när man är hungrig! Det är ju massa kolhydrater i! Smidigt! Jag ska till en bar på linnegatan som heter Hjärtat, så fint namn!!! Hjärtat!!

//Ellen

Juste jag skulle berätta om mitt roliga haff förra helgen med en norsk!! Fan det är flera saker jag tänkt att jag skulle skriva om. Men kommer inte ihåg vad det var jag skulle säga om det, det känns som det var jättelängesen. Men man säger pupper på norska till bröst:D Sjukt att det kändes SÅ kul med norskan (alltså skamgrejen och btw kände han flera från skam ahaha) jag dog. Randin hette han, nästan som randig det tyckte jag också var väldigt kul hehe

veckans highlights

Han kan stå i bakgrunden

En gång var det fett krångligt i sängen för han var så lång, det gick inte att göra flera saker samtidigt om ni förstår vad jag menar... Är inte på något vulgärt humör eller så utan detta är ett ärligt problem som jag ställts inför. 

Jag står vid ett vägskäl nu och det är saker jag måste väga för och emot för att kunna ta ett beslut. Glömma eller träffa. Isa bad mig säga för och nackdelar och jag kom inte på några innan hon somnade bort från mig. Nu ska jag inte göra henne besviken. Fast hon bad mig nog för min egen skull. Först sa hon att han inte är värd marken jag går på men andra stunden att hon bara vill att jag ska må bra. Hur vet man vad man mår bra av i längden? Vem mår inte bra av snabb bekräftelse? Jag vill nog kanske att någon bara ska säga att han suger och att, jag ska just - glömma honom, men samtidigt vet jag att om någon säger det så kommer jag bara tänka "men hon vet inte hur fin han är egentligen". 

En av de negativa punkterna jag kommer på, egentligen den första ärligt talat, är just det här med Aa kan man verkligen vara med någon som e så himla lång??????????? Eller kan JAG det rättare sagt. Jag skickade en snap nu till den gamla (som i längesedan då, närmare två år snart, alltså inte åldersmässigt gammal, han är till och med lammkött, men det visste jag inte då) långa flamman och frågade hur lång han är, så att jag kan jämföra. Förklarade förstås inget sammanhang utan skrev bara "konstig fråga men hur lång e du?". Han har skaffat ett heltidsjobb sedan sist så han sover säkert nu tyvärr. Eller så gamear han... det är svindlande hur många gamers man tuttat ihop sig själv med, för att de vet med sig att dölja det tills man är fast och redan kär. Det var inte längesedan Tim sa till mig att han aldrig berättar för någon att han gamear. "För vem skulle tycka om mig då?" sa han. Man kan tycka om en gamer. Det vet jag nästan alltför väl. Ändå säger man ju alltid "akta dig för att dejta en gamer!", nästan lika ofta som "akta dig för att dejta en skater!". Haha ingen säger skater, men det rimmade så bra, menade skejtare. På mitt landställe låter det "akta dig för att dejta en motorkille!". Sist jag hörde det var i samband med att två bekanta (alla som bor på landet är bekanta) gjort slut därför att hon tillslut, efter att ha blivit bortprioriterad gång på gång kan jag tro, ställde ett ultimatum: "mig eller motorcrossen". Han valde crossen. 

I själva verket ska man nog akta sig för dom som har ett liv och ett intresse överhuvudtaget. Vem vill ha någon som "brinner" för något, vad är det för larv? Jag vill vara det absolut största intresset själv. Att de alltid ska säga det i dejtingprogram, detta "jag vill ha en tjej som brinner för någe å som vet vad hon vill". Nej, du vill ha en tjej som kan hitta på något litet på egen hand när du inte vill bli störd, och hon ska inte veta vad hon vill bara sådär, utan hon ska veta att hon vill ha dig. 

Något annat man bör akta sig för utöver gamers, skejtare och motorister är kärlek överhuvudtaget, och med den insikten kan vi låtsas att jag nu har valt att glömma honom (i själva verket lär jag skriva en lång text på fb till honom, eftersom han sagt att jag inte ska snapa honom. Vi kan anta att det sker på onsdag, då jag försökt följa min "glömmaplan" genom att supa ned mig själv i hopp om att känna mig levande igen). Och det beslutet tar jag redan innan min gamla flamma ens hunnit svara på frågan om hans längd! 

Jag brukar tänka på Kylie Jenner när jag blivit kär i någon som inte lever upp till mina krav. Jag behöver inte skryta om honom på mina medier! Towegumman, det räcker med att han står i bakgrunden på dina selfies! Jag är en usel människa

OBS! Upprepningar i nya formuleringar bara

Jag försöker tänka på något vettigt och smart och något som är utanför alla tankar jag tänker varje dag. Det blir så tydligt när man bloggar, att man sorgligt sällan tänker på något nytt! Jag tänker bara på killar. Det finns ett litet stycke i mina anteckningar på mobilen som nog skulle blivit ett blogginlägg för längesedan:

Måste... sluta... tänka på killar... jag dreglar... svettas... mina bröstvårtor... styva...

Lägligt nu när jag officiellt är dumpad (ja den här ggn häromdagen sa han det ordagrant!!! Jag var ju tvungen att fråga e jag dumpad å han sa ja jag antar det att du e dumpad) är att jag har magkramp (för att jag åt Ipren häromdagen mot mensvärk, min lever å galla de är så svaga :(, så nu tog jag morfin mot smärtan som orsakades av smärtstillande, ja det hela är en hemskt ond cirkel, men det som kan va trevligt e att jag inte kan gråta på morfinet, det går inte. Lyssnar tillochmed på A rush of blood to the head men det kommer ingenting). 

Idag klippte jag Hildas hår medan hon skrev en skräcknovell som handlar om en by som är hemsökt av kastratsångare. Jag fick gå hem tidigare pga värken men innan jag gjorde det hann jag fråga om hon grät mycket. Hilda svarade att jo, ganska mycket, hon har rätt god kontakt med sitt känsloliv. Hon gråter nån gång i veckan, kanske varannan. Själv gråter jag också varannan. Dag.

I helgen tog jag nog årets sista dopp. Min navelpiercing mådde inte så bra av det men jag ångrar ingenting. Eller jag ångrar verkligen massor av saker det är mitt största problem hur ska man inte leva i dåtid å dåliga minnen men hursomhelst! Ni minns kanske min kärlek till bilturer! Chansen till pånyttfödelse! Jag och Natalie tog årets sista dopp efter att vi åkt två hela varv runt Högsjö på 30 graders ac. Jag tänkte sen att när mamma och pappa hämtar mig med bilen åker jag mot ett höststockholm! Och att när jag kommer tillbaka ska jag börja ha mörka läppstift och vantar. Kolla vad hemskt att allt handlar om utseende för mig. Nu är det höst😊dags att ändra färg på läppstift😊

Jag är sämst jag suger verkligen 

Så om vi ska säga nu att sommaren är slut, kan jag ju lika gärna publicera de små anteckningarna därifrån 

så här
       ---
Jag ska vara på Mallorca i några veckor nu, vill du ses när jag kommer tillbaka?😍

De vanligaste bilmärkena på Mallis heter karma och Ibiza 

Det enda jag saknar på Mallorca är klackskor, gott humör och havregrynsgröt XD

Jag och Ellen har olika tekniker för att komma över något. Ellen förtränger. Jag har personen i fråga som bakgrund tills det inte känns något längre. 

Pratade i telefon med Amanda och kände mig så jävla spattig! Hon är så rak och klok. Jag talar mest i klyschor och självklarheter. Som Tyra sa till mig häromkvällen; Towe, det är inte så kul att prata med dig för allt du säger e liksom självklart. Det skulle vara roligare om du sa nåt skvaller om typ Kylie jenner

August berättade för mig att det går ett rykte om mig att jag smörjer in fittan med hudkräm som jag tar från den som har fest. Han undrade om det var sant att jag gjort det på hans fest. Alla i Högsjö tror det.

Och att jag e så jääävla trött på fulakiööar kan dom avgå jag vill inte ha dom i närheten av mig jg vill inte va snäöl mot dom och jag vill inte att andra ska veta att jag har med dom att göra 

Blev lite sur på natta för hon dissa mig för sitt ex asså Anders så jg sover ensam hos henne nu så jg tog nåt serum som ja tyclte såg durt ut i facet vet inte hur man ska applicera å nu skrev han med långt hår igen och klockan e tjugo över fyra och jag har ett skitsexigt nattlinne på mig som ingen ser 

Man vill liksom inte va classy man vill va gullig och omodern XD

Om nån skulle fatta vem jag alltid hänvisar till asså det skulle ju vara disaster

Skrev Vincent in town men autocorrect sa Vincent in Towe 

Om man KUnde flyga säg som Peter pan, och så flög man i en bil. När bilen åker, kmr man liksom behöva "gasa" sin egen fart då eller kan man ba flyga i luften i bilen å åka med automatiskt?
   ---
Vad kan vi lära oss av en liten samling sommartankar som dessa? Ingenting. Eller kanske att jag e

Helt 
Jävla 
Pantad
Och egocentrisk förstås 

Nu när vi ändå är igång med självkritiken! Ellen och jag är inte bara olika i vår sorgeprocess utan vi hanterar också våra hjärnspöken och komplex annorlunda. Hon säger de inte högt medan jag gärna gör det eftersom jag är just... vi kommer till det. Här är mina, enligt mig, sämsta sidor: 
- Egocentrisk! Där kom det! såpass att jag skrivit ordet "jag" 42 gånger bara i det här inlägget hittills, om jag räknat rätt, vilket jag säkert inte gjort eftersom jag är
- Dålig på matte
- Lat så värst mycket att jag inte pallar samla mod att träffa den jag är kär i, men också så lat att jag jobbat sammanlagt bara två pass den senaste månaden 
- Utseendefixerad, tydligen till den grad att jag tycker att "alla fula killar kan avgå" 😂

Precis innan jag gick från Hilda kom hon på att vår nya inställning borde vara "tuff brud i lyxförpackning" och jag var lyrisk. Detta skulle jag berätta för Isa! Hon och jag har en inställning som ska hjälpa oss att tycka om Stockholm, eftersom vi hatar Stockholm och ja det är vårat hem. Nu värjer jag mig för den inställningen. Det jag skulle behöva e ett stort kok stryk. Nej det var inget kul skämt heller fyfan. Det jag skulle behöva är att bli fråntagen min telefon så att jag inte störde alla människor med mina pinsamma uttalanden, som tar form i ironi men slutar i korkat allvar.
Vi låtsas att någon drog telefonen ur min hand nu och att jag inte ens hann avsluta meni-

Upp