Fucking fluid injection, ångrar allt, my life would be boring without you, bloggen är nästan död

Men det är inte jag!! Kanske som mest levande nu när det är fredag och så. Jag bloggar ofta vid den här tiden, tidig fredagskväll. Det är väl för att livet känns så bra och kul då! om jag har något att göra det vill säga, ibland är man ensam också. Idag grät jag för första gången i klassrummet, ändå så bra jobbat för det är oktober nu. Minns de första gångerna jag satt där och var rädd för att få panikångest. Tråkigt att gråta men det var så gulligt för de som såg mina tårar såg helt förkrossade ut, dom bryr sig verkligen om mig. Typ Sandra som satt bredvid mig, hon såg själv tårögd ut när hon såg mina. Men det var fina tårar också, ni vet sånna där som rinner ner fast ansiktet inte rör en min. Sånna tårar kan få vilken kropp som helst att vrida sig i plåga!! Tänk typ gymnasiet, där kunde man vara gråtfärdig lektioner igenom utan att någon "såg". Det var iofs ganska skönt haha. Fast ett av mina tidigaste minnen från ettan är att jag gråter på en samhällslektion och jag sitter bredvid Vendela (och vi hade typ aldrig pratat) och hon viskar "hur är det??" och typ "min kompis molly tycker också skolan är jobbig" och jag blev varm och jag och Vendela har hållt ihop sen ettan!! När jag tog tunnelbanan hem sen efter lektionen (inte i ettan utan idag) kändes det ändå okej, typ härligt att gråta över ett världsligt problem. Känns som när jag varit ledsen det senaste året har det varit över så tunga saker!! 
 
Nu har jag precis varit på systemet och strax ska jag bada!! Som sagt jag älskar den här tiden!! De här timmarna. Sen kommer några gärisar hit mamma är borta hon är i barcelona, skönt!! och juste då kan jag verkligen ligga med någon i helgen, alltså jag har legat med olika varje helg den senaste månaden!! Kul att inte bryta det men nu har jag säkert jinxat det. Förra helgen var jag på en fest där jag legat med 4/7 killar i ett gäng. Förstå den stressen:O För tre av dom var så aktuella också, ena helgen innan, den andra helgen innan det och två av dom ligger jag med regelbundet när vi ses, jag valde den ena, fast ville hellre kanske den andra? som jag gillar men aa, kunde inte läsa av med honom, hoppas han blev svartsjuk. Så det går väldigt bra på liggfronten om någon undrar:) Men med det sagt så går det dåligt på kärleksfronten:( Man kan inte få allt men nu vill jag ha lite LOVE (eller ??) 
 
Apropå kärlek så avslutar jag med det finaste som hänt i veckan, Emma och Smails deeptalk på fyllan i tisdags i paradise hotel
 
Emma:
 
Jag kände ba att om det är jag som åker idag så har jag inte vart helt ärlig...
Men det jag ville säga är att jag tycker verkligen om dig
Jättemycket
Jag har aldrig känt såhär som jag gör
Aldrig nånsin
Och för mig är det bara du
 
Smail:
 
Samma här
jag känner ändå att det jag känner för dig
det är äkta
Jag vill inte kasta bort det
Inte för det här spelet och inte utanför heller för du vet
När vi checkar ut härifrån vill jag att du hälsar på mig i Malmö, jag vill att du ska hänga med mig
Jag vill att du ska träffa mina vänner
Jag vill att dom ska fatta vilken grym tjej du är
 
(Och så skickade äckliga jeppe nicklas bella pierre och isabelle ut emma jävla fittor!!! dock bra spelat av dom det får man ge dom..men hon kommer komma in igen, och då att smail ska välja mellan henne och gabriella typ? Och då lär ju gabriella och smail blivit rätt tajta och de kommer säkert ligga?! De har ju redan hånglat liksom och gabriella e ju taggad och smail tänker mycket med kuken som han sagt:) Iallafall är det nåt som måste hända mellan emma och smail eftersom dom säger i en vlog att pga nåt som händer i huset säger dom inte att dom är ihop. Jättemärkligt? För dom är ihop i dagsläget !!!!!! fast ändå att dom vill vänta med att säga det typ? Skönt att pierre åkte iaf, även om jag har rätt svårt för haidar. Dock alltid kul med kärlek!! haidar och johanna verkar ju så attached!! Men emma var lätt skönaste tjejen dock gillar jag bella mer och mer?? och anna e ju också jättebra. Hon och christian borde vinna hihi. Men smail älskar jag mest, har en sån crush på honom. Mycket pga hans personlighet o han e snygg men tror mycket handlar om hans dialekt?? han pratar malmöitiska!! Halva min släkt är från malmö, dialekten ger mig så bra känslor<3 Och typ trygghet? Det där att man vill ha nån som liknar ens pappa, jag vill ha nån som pratar som min pappa:D)
 
//Ellen
Upp