Moving on XD

DigiE och jag har äntligen bestämt oss för att släppa våra nuvarande "killar". Det kan inte bli SÅ svårt tänker vi, eftersom vi har pure fakta på att de inte är något att ha! Den ena är ett sexistiskt svin och den andra en känslig nörd som jämt har på sig sin stickade offerkofta. Det kan man inte ha! Från en vinkel sitter vi i samma båt, trots den skilda situation vi är i med killarna. Det som är lika är att det inte är kört med någon av dem! Det är det som är så tufft! Man håller hoppet vid liv och man faller så lätt tillbaka! Förlåter direkt! Men man kan inte gråta varje dag sådär som vi gör, jag och Ellen. Jag som aldrig haft en riktig kille kanske inte känns som en trovärdig tipsare men jag ska säga er att det finns ingen som gett så många råd och lyssnat hela nätter på andras problem, som jag. Dessutom e man ju olyckligt kär för jämnan. Ja. Så för att lämna känslan av att vara exclusive bakom oss, finns det alltså tre punkter vi ska ta oss igenom, jag och Ellen: 

Gråta klart (här e jag färdig, såg ju på new moon igår)
Ändra något (kan va utseende, rutin, göra nåt nytt. Det är skitviktigt att man uppdaterar sina medier med detta, för det känns nästan som en hämnd! Att man har ett roligt liv som han inte får vara med i! En tyst och lindrig hämnd förvisso. Men det är väl att föredra för man vill ju undvika att va en bitch XD (btw jag sa igår till honom att jag drömde att han kallade mig för en pms-bitch, och vet ni vad han svara!!! "Du är en pms-bitch, visst är det härligt när drömmar blir sanna". Appropå att det finns konkreta anledningar till att han inte e något att ha alltså...) Ellen e orolig att det där med att ändra sitt utseende istället kan bli en sån där grej man gör för att HAN ska tycka mer om en men jag tycker att han kommer ju ändå inte få en så då är det fortfarande en snäll hämnd)
Rebound hihi

Vi börjar med en spakväll tycker jag! Som man alltid börjar med x)))) sist jag blev dissad gick jag och vaxade mig! Den här gången ska jag fila fötterna :) Nämen ärligt det går inte att vi festar riktigt ännu för jag kommer bara höra av mig till honom och det kommer LN också. Jag tänker inte låta detta ge mig ett hårt och självgott skal, ni vet det är så himla lätt att man faller dit när man ska gå vidare! Man lyssnar på hård musik och skickar hårda memes fram och tillbaka till sina stöttande väninnor. Plötsligt står man där å ba LOL JAG E EN TIA INGEN FÖRTJÄNAR MIG ALLA, JAG MENAR ALLA, KAN TA SEEEJ. Ska gå i kyrkan å sluta vara en bitch istället x) en pms-bitch;) skoja! Men ärligt jag vill inte att han ska ha gjort att jag nödvändigtvis måste anamma en hård personlighet, att jag ska skaffa ett hård skal bara för att inte bli lessen igen. Vilken klyscha va! "Jag vågar inte släppa in någon för jag har blivit sårad förr..."... det kmr inte hända. Jag vill inte GE HONOM att jag ska bli en sämre version av mig själv bara för att han sårat mig!!! Jag och Ellen ska bara ha jättekul! Vi bor i Sveriges huvudstad, snälla. Det här är ingen match. 

Upp