Vardag lol

Falskt alarm, jag e tydligen inte dumpad XD Jag och H är inte så bra på att kommunicera hundraprocentigt alltid, sen är vi båda så känsliga så vi brukar ta ut förlusten i förskott! Ellen är glad över detta då det betyder att hon ju inte heller behöver gå vidare från sin flamma. Man stannar ju gärna kvar i misären som kallas kärlek:) vårt projekt är lagt på hyllan för en (säkert jättekort) stund. Jag tror det blir kort därför att nu när alla gäris träffades i fredags, hemma hos Ellen för att föra innan vi åkte till Alicias fest, passade vi alla på att prata om våra respektive/flammor/distansförhållanden/kk:s (förutom Emma som hade sin "respektive/flamma/distansförhållande/kk" med sig). Så passade ju jag förstås på, extra entusiastiskt efter en shot som var lika stor som mitt ansikte, att berätta om min. Nu känner jag en ja, skyldighet nästan, att dumpa honom. Det ens vänner säger betyder så mycket. Särskilt när ens vänner är så kloka. De är verkligen det! Mina vänner är så klipska och logiska och sakliga. Man kan inte göra annat än lyssna på dem!


Nu e helgen slut. Jag och Isa har köpt almanackor på Nordins rea, och gått runt i regn omkring Nytorget. För första gången i mitt liv känner jag att jag tycker om Nytorgettrakterna. Innan har jag blivit sur för alla fik är så dyra men om man håller sig borta från fiken och ser noga på andra butiker, som såna som säljer ost eller märkesklänningar, är det inte mycket dyrare, för sånt är ju ändå dyrt från början. Inte för att jag köpte varken ost eller klänning hehe, men en ganska dyr juice.

Nyss kom jag hem från folkdansen! Ingen känner igen mig från när jag och Hilma dansade i ringleksbarnen, men många känner igen Hilma!!! Det är orättvist. Jag tänker att de säger så till henne: "men du har dansat i ringleksbarna?", därför att hon är duktigare än vad jag är. Jag låtsas att jag inte hör när de frågar henne det, istället ser jag ner i telefonen och snapar med H. Till Hilmas förtret får jag å andra sidan nästan alltid dansa med de roligaste kavaljererna. Idag till exempel, höll jag mig till två ungdomar och en farbror. Ungdomarna gjorde armhävningar när det var fridans, till Hilmas avundsjuka förtret, förstås. Vad gjorde hennes kavaljerer under fridansen? Det missade jag, men jag skulle gissa på att de gjorde några löjliga hoppsasteg haha löjligt!

Jag tänker på: 
- Den dagen jag ska få åka traktor med Alexander för det har han faktiskt lovat! 
- Jag hade klänning idag och det borde jag ha jämt men ingen jag känner har samma byxstorlek som jag vilket är synd för egentligen kunde jag rensa bort hälften av mina byxor för jag har i alla fall inga låga skor att ha till, förutom ett par Nike jag köpte för några veckor sen på Caliroots när jag ville klä mig som Justin Bieber och umgåtts mycket med Philippa, som har sportig stil. Jag vill inte klä mig som Justin Bieber längre.
- Att jag inte kommer orka läsa igenom det här inlägget innan jag publicerar. En sån trist läsning. Vem vill läsa om någons vardag? Inte jag i alla fall.
- En kille på folkdansen tycker Hilma e lik Adam Lundgren, medan mitt första intryck av honom var att han hade en väldigt fin stjärt. Jag undrar om Hilma i fortsättningen kommer att kalla honom för Adam medan jag bara kallar honom för "stjärten". 

Jag vet inte varför alla bilder kommer sist men nu gör dem det och jag säger hejdå här. Hejdå. /digIT

Upp