ni e priviligierade

 
ni e privigerade som får se den. Jag har bett hnm ta bort den på ig. Observera min piniga pose -.- och GUD ju mer ja tittar på den desto mer pin e den!!!
 
Så fysiskt illamående har jag nog inte varit förr. Fatta va sick att jag ändå aldrig spytt av vodkan, men nu hände d, men av bubblig BIRA ist liksom. 
d va så oväntat att hamna hos Andrea igår, jag satt i fleecekofta på fönsterkarmen med snapchat i mitt knä, när ja ser Jack gå förbi (nivet vid stora trädet utanför mig) och jag ropar och sen får ja följa m till Magnus ladulåsgatan och jag har ett skitfult sugmärke nu som ja nt vet va ja ska göra av. 
Efter fem timmar idag duschade ja bort Victoria secret parfymen å nu vill jag nt spy mer :) idag i allafall, igår var verkligen n upplevelse. Har en dread också!! 
 
imorgon är det första advent! Vet nt va ja ska göra men r sugen på mys!! D beror iofs på hur lång min adventskonsert är (B-)), annars e ni welcome till mina chambers där på kvälla. Vad händer förresten ikv? Ja skulle t Jack men han bor i Arlanda så ja vet nt......... 
 
En kanske ska sova middag :-)
 
digIT
 
Upp