Life... What to do 😅😅😅

hej raringar!
 
det sårar mig när LN skriver att det finns en som hon älskar mest fast jag vet inte om det är en metafor, elr ens vem hon menar. men jag har mina gissningar och jag tror inte att det är jag. men vafan, jag älskar ju ingen! så vad har jag att sura över.
 
Jag vet inte hur många gånger jag sa "det ska ju bli riktigt kallt här på vintern! blåsigt och så... darn it!" till diverse skolkompisar i rökrutan... och det stämde! blir riktigt "darn" kallt! och denna vecka har inte varit ett undantag. Men på vägen hem jag vet inte om ni märkt det, men hela vägen hem har jag fnissat för något RIKTIGT SJUKT som just hänt. men det har inte hänt något sjukt, det är våren som får mig att tro det! Trots avsaknad av vårväder! min kropp tycks ändå känna ja KÄNNINGAR. som när man ska få mens men int har koll på cykeln! så helt plötsligt börjar man tänka massa på mens och blod och smärta, fast man rent fysiskt inte känner av att den är påväg! dröm om blodet och den skall komma som brev på posten. jag har tillexempel trott att jag var kär, ah vilken stund det var när jag trodde det! Ja den historien ska jag berätta om du frågar! kär i en trettiåring! inte för att ålder spelar någon roll. men mina päron kanske inte skulle.. hur som helst. Här e vardagsanekdoter från i veckan:
 
- jag och simon (klasskompis som snart ska få en unge, drf kmr han va borta mkt nästa vecka. kul då att få umgås lite extra nu när vi är i samma temagrupp!) promenerade förbi en kyrka som han skottat snö på take från. han fortsatte berätta att han en gång stött på blossom (MIN IDOL HAHA !!!) som satt på sin balkong! så hade hon bjudit på kaffe och gett honom sitt nummer. "om man är trevlig och glad kan allt hända!" sa han. och det kan ju tyckas va största självklarheten. men det är nog inte det! tidigare har jag tänkt att man ska va lite som man känner. men d blir ju så trist om man e arg ofta. jag tror på ärlighet iofs. men att rättfärdiga otrevlighet bara för att man har en dålig dag tkr jag e LAAAAAAAAMEEEEEE
- vi var på judiska museet som ska renoveras för säkerhetens skull. för antisemitismens skull. ni har väl sett uppdrag gransknings näst senaste avsnitt antar jag! men d e så SJUKT att de inte uppmärksammas mer. mitt i sthlm!
- i början av veckan skedde ju en liten DISSKUSSION på engelskalektionen. jag upptäckte en sida hos mig själv som jag inte reflekterat över tidigare. har en så stark känsla till "att välja sina fighter"! och jag har börjat ifrågasätta hur bra det e egentligen, när d skadar människor att sitta tyst? jag ska försöka ta flera fighter!
- hittat VILORUMMET i skolan, var typ en gång i södermalmsskolans vilorum, d känns så jävla förbjudet att vara där! som tur är kan man låsa. fast det luktar lite avlopp där inne, så de små hårstråna på sängen äcklar mig ganska grovt... och så tänker jag att d finns så sjuka jävlar på min skola och jag undrar då vilka som bånkat bäver
 
 
för övrigt har vi en ny kille i klassen :D
och jag har fortfarande inte börjat använda menskoppen!
och ellen, om du menar det jag tror så gick det bra! elr det finns två alternativ jag tror du menar. 1. vi tog det på snapchat, jag och "hon". som nästan alltid. men vet du, jag tkr inte att snap e sämre än irl! tkr nog det är bättre tillochmed, så slipper man avbryta varandra. 2. det går alltid bra.
och nu lyssnar jag på MY WEDDING, en spotifylista som ingeborg gjort:) den är verkligen jättebra, under tiden jag skrivit nu har jag stannat upp och lyssnat för att det varit så bra! sjungit med lite och do you understand? do you feel the same? am i only dreaming? close ur eyes give me your hand darling, do you feel my heart beating DO YOU UNDERSTAND?!!!???
och Hannes hade sett mig på skppsbron när jag skrattat och powerwalkat själv. Precis som att man inte vågar sjunga seriöst inför folk är det väldigt intimt när folk ser att man powerwalkar tycker jag!!!!!!! blev iaf generad när han sa det.
 
nu ska jag piffa till mig lite för UB,,, om jag kmr in,,, ska kolla på videon som ja va med i för nåra veckor sen! då mst jag väl få komma in....................................... fml NÄ annars kan jag bara gå hem för det är ju det som jag egentligen vill! hemmakväll<3 är en hemmatjej nu! alldeles redo för att skaffa en unge! alldeles redo att skaffa ett liv! igen
 
LIVET LEKER när man får nudes!! livet leker när man får nudes från ens bästis! livet leker när man får nudes på ens bästis och hennes fina pojkvän! IRONI som tobbe brukar säga
 

Så såg jag ut för ett år sedan^

så såg jag ut för två år sedan^^ men nu till något ännu sjukare:Jag har alltså ett likadant födelsemärke på samma plats!!!!!!!!!!!!! Jag är inte bra på logik och sånt, inte utmärkande iaf, men OM DU E DET, kan du då säga mig vad e oddsen att man har ett likadant födelsemärke? Bör jag se detta som ett tecken? 
förresten ellen, bärre hälsar!
 
DigIT
 
 
Upp