Hundra sätt att trösta på

En riktigt rolig killtyp är sånna killar man träffar ute, när man är ledsen, och de vill trösta en men på ett ganska argt och hotfullt sätt? Jag har varit med om det massa gånger. Man sitter kanske på en tunnelbaneperrong (kanske är det globen, kanske har man precis blivit utslängd från slaktis, kanske har man precis gjort lite olika dumma grejer som gör att man sitter där och gråter, och kanske är man bara orimligt ledsen över att man blev utslängd) och så kommer den här killen fram!! "HALLÅ!!! TJEJEN! va?? Hur erä??!? Varför gråter du?!?!?!" säger han medans han stirrar hotfullt och spänner blicken i en. Det är märkligt för man blir glad att nån visar omtanke, samtidigt som man blir lite rädd. Jag blir helt paff och slutar snyfta. "Hare hänt nåt?!?!? Va?!?! Kan du ringa nån?!?!! Behöver du hjälp eller?!?!?!!!!!!!?!" FRÄSER han till mig (dom här killarna är troligen påtända och inte medvetna om att de är aggressiva).

Jag gillar den här typen! Tyvärr (?), om en kille skulle trösta mig på ett normalt, lugnt, och trevligt sätt skulle jag nog bli lite äcklad ?? och mycket mer rädd ?? orkar inte göra nån analys varför jag känner så...det står still, men det är väldigt intressant!!!

Två bilder från igår!!! So dramatic:P Var så nära på att lägga ut en annan rolig bild men Sanja hade nog blivit lite sur!!! Men det är så kul hahahaxD Du och jag Towe kan ju verkligen tänja på gränserna och lägga upp varandras utelämnade bilder samt skriva utelämnade saker !!!! (syftar spec på Isak-grejen) vilket är kul och bra för statistiken;) men Sanja är utomstående så jag ska nt fläka ut hennes privatliv...fan jag tror jag fortfarande är lite full
Upp