Patent leather is a type of coated leather that has a very glossy, shiny finish. Modern patent leather usually has a plastic coating.

Köper nya svarta skor med patent läder, jag ska glänsa den här vintern!! Glansiga skor och jacka och glansiga blanka ögon!! Nya skor kanske gör mig lite gladare, lite lyckligare. Olycklig men iallafall snygg!! Man bryr sig mycket om sitt utseende när man är ledsen det tänker jag på när jag går i affärer. Men jag har inte haft pengar sen i mitten på augusti så jag tror ändå det mest handlar om det. Men känner mig ofta dum när jag köper typ en ny tröja för vem kommer se den, och ännu värre, kommer du se den? Köper den för dig fast vi aldrig ses det är så patetiskt tycker jag men jag kan inte sluta tänka så. Tycker du om dom här jeansen, tycker du om den här färgen, tycker du om när man ser sömmen såhär, vad för sneakers tycker du är snygga, gillar du sånna här jackor. Jag vet att det och att inget spelar någon roll men kan inte låta bli. Mina kläder är det enda jag kan ändra på, kan inte byta ut något annat utom det jag har på mig. Jag skulle kunna göra något nytt med mitt hår också. Men förutom det, only me. Man ska skriva om det som är jobbigt!! Idag hemma hos towe trodde jag hon skulle droppa någon jättehemsk nyhet om dig (typ att du dejtar, att du är ihop med någon) och blev så förvånad över hur starkt jag reagerade rent kroppsligt, när jag förstod att det var något "illa". Ville kräkas, och det är så det är, bara på sparlåga för att det inte är något som händer med dig, men så fort något kommer upp så är det lika brinnande som dag ett jippi!!!:)

Nu har jag behandlat den ångesten, nu kan vi gå vidare till nästa:) Nej men kände igår att allt kändes så övermäktigt och svårt, men det har släppt lite idag. Men tänkte på mamma typ, och jag tänkte på vad hon ser sig själv om typ två år, fem år. Och att saker nog ser ganska likadana ut om jag skulle fråga henne och att det måste vara så skönt. Inte så konstigt att man blir galen av att inte ha en aning om hur livet ser ut om 6 mån, ett år, fem år. Samtidigt är det ju SUNT att ha massa ångest över framtiden, livssituationen just nu, allting, för det är ju ångesten som driver en framåt:) Lite oroväckande om jag ba ALLTING ÄGER, vill ha det såhär, för det är ju på många vis såhär det alltid sätt ut. Om jag bara visste vad jag skulle vilja plugga, för det känns kul att plugga. Sen fick jag en idé att plugga engelska i ett engelsktalande land. Och försöka få med mig nån eller så, det kan ju bli så kul och bra om man typ inte känner sig ensam, eller det kan ju bli bra ändå men aa. Jag kanske borde bli bättre på att se det på den ljusa sidan, att det är så spännande att ha mycket framför sig och att det finns så många vägar att gå. Är också sugen på typ lund!! Dock att kastas in i hela studentlivet och folk känns jobbiga och töntiga:( tar tillbaka lund. eller?! och jag älskar sthlm! Nej jag vill vara här för jag älskar verkligen sthlm!!! Och allt ordnar sig (dock man måste ta beslut ingen kommer göra det åt dig!!:))

Nu orkar jag inte prata mer om saker som känns jobbiga, jag tror det finns mycket fler saker men palla!!! Nu ska jag typ ta en frukt men inte äta middag för man dricker så snabbt och det smakar så gott (ölen) när man är hungrig! Det är ju massa kolhydrater i! Smidigt! Jag ska till en bar på linnegatan som heter Hjärtat, så fint namn!!! Hjärtat!!

//Ellen

Juste jag skulle berätta om mitt roliga haff förra helgen med en norsk!! Fan det är flera saker jag tänkt att jag skulle skriva om. Men kommer inte ihåg vad det var jag skulle säga om det, det känns som det var jättelängesen. Men man säger pupper på norska till bröst:D Sjukt att det kändes SÅ kul med norskan (alltså skamgrejen och btw kände han flera från skam ahaha) jag dog. Randin hette han, nästan som randig det tyckte jag också var väldigt kul hehe

veckans highlights
Upp