BLOGGEN BYTER TILL NOUW!!!! nouw.com/digigirls

 Ett officiellt meddelande från digigirls
 
 
Omggggggg
 
.......
 
TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NYA BLOGGEN
 
Sjuuukt!!! Men efter fem år kände vi att det var dags. Ellen gav tillslut upp med att kunna få upp stora bilder, högupplösta via appen. Det har funkat förr men inte längre!! Alla bilder blir ju i 400 nu, det går inte. Och så mobilversionen där inläggen blivit centrerade, också sjukt irriterande. Towe bryr sig inte om sånna här små detaljer men Ellen blir frustrerad. Hon mejlade t o m blogg.se där hon avslutade med "men jag kommer byta till nouw". Blogg.se är ju ett väldigt omodernt bloggverktyg, det vet ju alla. Men det har ju haft sin charm. Nouw är liksom den fräscha coola kusinen till blogg.se. Inne på nouw är allt flashigt, lyxigt, och smidigt. VÄLKOMNA!!! 
 
(okej den nya bloggen är inte så flashig, tvärtom ni kommer typ inte se någon skillnadxD och dessutom är det jätteful marginal mellan inläggslänkarna i sidomenyn men det går inte att göra nåt åt säger nouw!! Har trakasserat dom i chattverktyget, och så har brödtexten en grå färg om man läser på datorn som också ser hemsk ut, ändra brödtext borde ju vara det lättaste men det funkar inte:( Men tur att 70% av er läser via mobilen så det gör inte så mycket. Ville bara lägga in detta så ni vet att vi är medvetna om defekterna...) 
 
Hela arkivet har vi importerat över annars hade det här blivit jättesentimentalt, men lite nervöst är det dock, Towe är särskilt nervös för hon är så oteknisk och rädd att inte fatta den nya appen! Och Ellen sörjer att det inte går att ha så långa rubriker (i blogg.se är det ingen spärr på tecken) för hon älskar ju långa rubriker eller rubriker överhuvudtaget. 
 
Vi har några saker vi sparat och ser framemot att säga på nouw, en av dom väntar redan - vi ses där!!!
 
Original digigirls 19 Mars 2014!!
 
nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls nouw.com/digigirls 
 
 
Upp